posicionamiento seo diseño de paginas web cocomedia

Fes el teu negoci més rendible

posicionamiento seo diseño de paginas web cocomedia
digital composite of business graphics with office background

 

El primer truc és que no hi ha trucs. “Has de tenir una estratègia concreta. Pensa primer de quins recursos disposes, en temps i diners, i a partir d’aquí defineix què tipus de pàgina web vols i quin tipus d’estratègia SEO o el que sigui has de fer.

TOT COMENÇA PER UN BON POSICIONAMENT

Per tenir presència a Internet, has d’estar ben posicionat. I aquest posicionament ho donen les paraules clau amb les quals et busca la teva audiència i amb les quals has de definir el teu negoci. Per trobar aquestes paraules claus has de conèixer les paraules que més busquen els usuaris.

EXPLICA BÉ A QUÈ ET DEDIQUES

Una vegada ja tenim clar que paraules claus hem d’utilitzar, és hora de construir la web o el blog. És molt important que estigui optimitzat, ben construït. En la primera fase, haig de descriure al que es dedica l’empresa. El primer titular és important que estigui en la primera frase de la pàgina web; en el visible per a la gent. I en la part que no veu la gent, en la metadescripción, igual, encara que de forma més detallada.

ESCRIU SEMPRE ORIENTAT A CERQUES

Cada cosa que escriguis i publiquis ha d’estar orientat a cerques, és a dir, has de publicar continguts sobre la base de criteris que tinguin demanda a través dels cercadors. Google valora que estiguis volent oferir respostes a preguntes que tenen els seus usuaris i atorga una major puntuació global a tot el domini en termes de SERPS ( resultats en el cercador) i posicionament.

SIGUES ORIGINAL I LOCAL

És molt important que no repeteixis els missatges dels líders del sector. Si embenis mobles, no pots repetir els missatges de Ikea, busca una opció diferent. Pensa què pots fer tu amb els teus recursos per crear una estratègia semblant. I sobretot pensa en la geolocalització. Mira les tendències relacionades amb el teu producte, però especialment amb la teva ciutat. Per exemple, una empresa que vengui o llogui plataformes elevadores, material de construcció, ha de tenir molt en compte les cerques relacionades amb el seu negoci en una ciutat concreta.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.