posicionamiento SEO en agencia de comunicacion y publicidad

La teva millor inversió: POSICIONAMENT SEO

Sovint creiem que invertir en posicionament web és una despesa, hem de pensar que és una inversió. Una inversió amb grans beneficis. Si la teva pàgina web apareix a la primera pàgina dels cercadors (Google, Yahoo, Bing…) tindràs més possibilitats de que et cridin o contactin amb tu, mitjançant correu electrònic, per obtenir els serveis que exposes al teu web. En canvi, si creus que no val la pena invertir en posicionament SEO, veuràs que per trobar la teva pagina en els grans cercadors apareix en la 9ª pàgina i perdràs qualsevol possibilitat de negoci.

El posicionament SEO farà que el teu negoci ocupi els primers llocs de la primera pàgina Google i serà llavors quan els beneficis augmentaran en tal mesura, que la inversió realitzada en SEO, serà més que recompensada. Tingues en compte que les empreses que apareixen a la primera pàgina de Google, es reparteixen el 93% del tràfic total.

Generalment els usuaris es gasten molts diners en una pàgina web que superi totes les expectatives i l’última cosa que volen és escoltar a un expert SEO que li demana que inverteixi més diners per treure-li un bon rendiment, que sigui visible i generi conversió. Recorda que no serveix de res tenir la millor targeta de visita si es queda en la teva butxaca i no ho comparteixes amb els teus possibles clients. I aquest és el treball que realitza COCOMEDIA, posar el teu web a la vista dels teus clients.

Google necessita ajuda per entendre el teu negoci i raons per considerar-ho més rellevant que la resta d’empreses del teu sector. Google necessita motius per col·locar la teva pàgina web en les primeres posicions, és aquí on se centra el nostre treball.

Un bon treball de SEO com el que realitzem a COCOMEDIA, fan que augmentin les teves vendes sense incrementar els costos en màrqueting de forma extraordinària, t’ajudarem a incrementar els teus beneficis i fins i tot, perquè no dir-ho, el valor de la teva empresa.

Pensar que tothom coneix o coneixerà la teva marca i que simplement el teu lloc online és el millor lloc per als clients, és un error. Els consumidors estan sempre en constant cerca del millor preu, millor servei… i més ara en aquests temps, que el consumidor gasta els seus diners de forma més cauta.

El SEO juga un paper molt important en la cerca que els consumidors duen a terme. Funciona com un imant, atraient clients al teu web a través de les paraules clau en les quals el nostre posicionament web és l’adequat. És tan senzill com estar on els teus clients estan i oferir-los la “solució” al que busquen i volen.

L’optimització de motors de cerca no és una tècnica d’un només dia. Necessites esforços d’optimització constants per mantenir el teu avantatge competitiu i això és el que els nostres experts SEO t’ofereixen.

Crida’ns per sol·licitar un estudi SEO sense compromís i donar el primer pas cap a l’èxit de la teva empresa a Internet.

posicionament SEO en agencia de comunicacio i publicitat cocomedia

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.